LushiLush pregătete cadouri pentru mame și bebeluși

În perioada sarcinii mi s-a spus deseori să mă bucur de prezent. Că după naștere toată atenția se va muta asupra bebelușului și mama va conta prea puțin, spre deloc. Desigur, nu credeam. Mă gândeam că viața se schimbă prea puțin, păstrez spontaneitatea și activitățile și mogâldeața se va integra perfect în peisaj.

În primele săptămâni, când eram năucă, slăbită, incredibil de hormonală, auzeam doar ”ce face bebe?”. Nu desena încă, nu vorbea nici limba maternă, ce să zic de alte limbi, dar aproape toată lumea cerea detalii despre ce face bebelușul în fiecare zi. Totuși… mama este tot om, dincolo de iubirea nemărginită pentru puiul de om ținut în brațe. Nevoile ei sunt tot acolo, chiar mai mari și mai greu de gestionat. Ceea ce m-a făcut să zic și eu, la rândul meu, celor din jur: nu uitați mamele, și ele sunt importante!

Am ajuns să mă bucur zgomotos de orice atenție, de orice întrebare adresată MIE și de orice gest care mă făcea să cred că încet, încet, reîncep să exist. Când mi-am revenit din baby blues și a scăpat de furtuna de hormoni, m-am scuturat și am știut că voi transforma acea experiență în ceva util!

Am stabilit produsele pentru seturile cadou pentru bebeluși pornind de la nevoile mele. Și din dorința de a scoate în evidență gingășia bebelușului, prin simplitatea țesăturilor ce urmau să îl înconjoare. Am știut imediat și ce voi face pentru mame. Inspirată de viața de zi cu zi. Întâmplarea a făcut ca nu această idee să fie pusă în practică prima, deci va mai urma un articol. 🙂

Am constatat că este tare greu să pleci de acasă, seara, când în sfârșit ajunge de la birou și tatăl copilului. După o zi de lapte, scutece, spălat de 5-6 ori, mâini uscate de la atâta apă, apoi gătit, șters, spălat vase, copil, haine și tot așa, la nesfârșit, am ajuns deseori să anulez planurile de ieșit, pentru că eram de-a dreptul sfârșită. Ziua, nimic de spus, puteam să străbat orașul de 5 ori. Dar nu aveam parte de acel deja celebru ”timp pentru mine”.

Cred că multe mame trec prin aceste stări. Mai ales în primele luni. Prin urmare, seturile cadou pentru mamă și bebeluș pe care le-am gândit aduc răsfățul în casa mamei. În camera unde se simte ea liniștită, chiar și câteva minute. Iar pentru momente supreme de răsfăț, o așteaptă chiar cada din baie, pentru relaxare completă. Înainte să trec prin toate aceste stări, orice poveste de tipul ”nu mai pot merge singură la baie” mi se părea ruptă din filme. Și nu credeam acest scenariu. Abia când l-am scris pe al meu am ajuns să mă bucur cu toată ființa mea de cada plină, o lumânare parfumată și un pahar cu vin. Și fără bătăi în ușă pe fundal!

Lushilush pregătește cadouri pentru mame și bebeluși. Lucrăm de zor la variantele finale, la împachetat și așezat în cutii. Când sunt gata, revin cu fotografii și detalii despre colaborări. Am început căutările în urmă ci câteva luni. Am testat, am ales. Am menținut crezul 100% românesc.

Până vă ofer mai multe detalii, ce credeți că vor conține seturile? Sau ce v-ar plăcea să primiți?

 

Cu drag,

Mirela

 

Credit foto: Letiția Iordănescu 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *