LushiLush

Ideea unui proiect al meu nu îmi dădea pace de ani buni. LushiLush a apărut pe acest teren al gândurilor multe, temerilor și speranțelor.

Cine este Lushilush?

LushiLush este alintul băiețelului meu, Tudor. L-am strigat Luși, Luș, Bebeluș, Luși Bebeluși. Multe variante cu aceeași rădăcină. Este vesel și jucăuș, curios, frumos și energic. Inspirația perfectă pentru un brand nou, cu un super logo, pentru care îi mulțumesc Ralucăi, de la Charmink Calligraphy. Frunza de măslin este un simbol pe care l-am folosit și la botezul lui Tudor și îmi este tare dragă. Este brodată pe toate produsele LushiLush.

Cum am ajuns la produse pentru bebeluși?

Când Tudor era mic-mic am folosit foarte des păturici. Diverse forme, mărimi, culori. La plimbare, la restaurant, la bunici, la hotel, acasă, la benzinărie – peste tot pe unde am ajuns cu bebelușul am avut nevoie de o pătură. Sub el, ca protecție față de mediul nou și peste el, să îi fie cald și bine când adormea în landou, căruț sau pat. Au fost cele mai folosite produse din casa noastră. Următoarele au fost lavetele. Un bebeluș poate regurgita destul de des, ceea ce a conturat nevoia de a avea lavete în casă, din materiale prietenoase. Moi, micuțe, multe. Să poată fi folosite și spălate, fără să ocupe spațiu.

Când am mers în vizită la prietene cu bebeluși eram veșnic în pană de idei. Căutam jucării inteligente (o idee nu prea bună pentru vizitele la un bebe mic), cărți (Doamne!”), în speranța că ideile mele ”intelectuale” vor satisface nevoile micului pui de om și vor încânta părinții. Dacă îl aveam pe LushiLush eram salvată de la multe ore pierdute în magazinele cu jucării colorate și țipătoare.

Ce produse oferă LushiLush, magazinul online de produse pentru bebeluși?

Pornind de la cele de mai sus, am decis ca produsele să îmbrace forma unor seturi cadou, din materiale premium și frumos ambalate.

Seturile conțin lavete și pături de mai multe dimensiuni, simple sau dublate cu același material, care pot fi folosite atât ca păturici, cât și ca scutece pentru înfășat micile făpturi.

Seturile cadou de la LushiLush pot fi oferite la naștere, ca prim cadou la maternitate sau acasă, la botez, de către nași sau prietenii părinților. LushiLush se gândește să ușureze căutările celor care doresc să ofere un cadou special de bun-venit, util și elegant.

Materialele sunt ca pielea bebelușilor: delicate și moi. Muselina este în topul preferințelor mele și s-a dovedit o alegere bună și pentru ceilalți bebeLuși. Am ales, pe lângă muselină, pânză topită. Producătorul acestor materiale este român, ceea ce mi-a bucurat și mai mult sufletul și mi-a dat aripi! Produsele LushiLush sunt 100% românești.

Pentru început, am ales muselină alba și pânză topită în nuanțe de albastru și galben pastel. Ador albul și mi se pare cel mai potrivit pentru un bebeluș. Nu aduce doar liniște și puritate, ci și eleganță. Muselina albă e ca o prelungire a bucuriei de a ține în brațe un bebe și o permanentizare a stării de puritate absolută a tuturor bebeLușilor.

Seturile cadou sunt pregătit pentru ședința foto. Voi reveni cu detalii despre variantele disponibile, preț, modalitate de plată și transport. Pentru început, activitatea se desfășoară pe Facebook și Instagram.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *