Atelier Interesart

Zilele trecute am fost în vizită la Interesart și m-am gândit că ar trebui să scriu despre asta. Intru în contact cu mulți oameni frumoși, descopăr locuri și mi-ar plăcea să împărtășesc.

Atelierul Interesart este viziunea artistică a Valentinei Popescu. Indiferent de creație, stilul său este inconfundabil: de la flori pentru nunți și botezuri, buchete cadou, la ateliere de creație.

Ne-am revăzut recent la un atelier. Ocazie pentru depănat amintiri și mărturisiri: cum a devenit pentru mine un model de mămică și de artist floral. De la Daria cea sigură pe ea și pe interacțiunea cu un adult la cei 4 ani, la Lizi cea mică plimbată în wrap colorat și la Mihai care îmi zâmbește și mă topește. Fiecare moment alături de Valen și familia ei m-a ajutat să devin, la rândul meu, o mămică relaxată. Mulțumesc, flower girl! 

Șezătorile de iarnă sunt o bună ocazie pentru aduceri aminte. Pe drum spre Atelier Interesart mi-am amintit că am avut parte de un moment special, în cadrul proiectului Oameni și Flori. Valentina a pregătit un buchet cu flori pe care le-a asociat cu mine. Mi-a fost tare drag momentul, m-am simțit minunat să primesc un buchet gândit pentru mine și să fac parte din proiect.   

Atelier Interesart oameni și flori

   *Credit foto pentru fotografiile din cadrul proiectului: Magda Constantin.

De la vara cu flori a mai trecut ceva vreme. Prin grija spiridușilor, însă, am fost recent la un atelier privat de Crăciun, unde m-am învârtit printre wedding planneri și oameni care activează în domeniul vast al evenimentelor.

Cu Tudor în Manduca, cuminte și curios, am făcut o coroniță care mi-a plăcut mult. :)) Și a fost prima activitate cu el, în afara casei, deci o amintire de neprețuit. 

              *fotografii preluate de pe pagina Facebook a Atelierului Interesart.

                                              coronița realizată de mine

Pe 8 decembrie a mai avut loc un atelier de Crăciun. Locurile s-au epuizat foarte repede, atât de repede că nu am apucat să scriu nimic. 

Pe 16 decembrie, însă, de la orele 11, Atelier Interesart vă așteaptă printre plante, crenguțe de brad, conuri, scorțișoară și bumbac. De data aceasta în colaborare cu Charmink Calligraphy. Descrierea evenimentului și detalii aici

Pentru alte fotografii Interesarte răsfoiți pagina Facebook a Atelier Interesart, site-ul și contul Instagram.  *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *